10/03/2011

Lång vila från bloggen.

Det blev en lång vila från bloggandet, men inte från stickning. Hösten började med en kurs i krokning på Sätergläntan.

Massor med nya tekniker som jag inte kunde.Eva är fantastisk duktig på att att lära ut, lugn, pedagogisk och otroligt trevlig. Underbar helg.Det räckte inte med detta för helgen efter började jag på HV skolan. Jag ska lära mig att sticka.

Komisk men sant. Jag har redan anmält mig till nästa år också.

Här stickar vi provlappar i olika tekniker, ibland tog jag paus för att sticka på Lisas fina sjal. Den stickar jag i Sansticks fina ullgarn.Kolla in färgutbudet. Jag vill ha alla.Jag hoppas att jag hinner blogga lite mer nu. Nästa träff är nu i helgen. Det ska bli så roligt.

5 kommentarer:

 1. Hallojsan där Gina!

  Här är jag - Googlekontokapade Mormors bod, som fick förvandlas till Tildabellans nystan, med alias Fru Standar (puh va' krångligt - men säkert!). Tack för i fredags! Underbart att få träffa sin idol så där avslappnat in real life, hihi!

  /Marie

  SvaraRadera
 2. Hej Gina! Har saknat dina inlägg, kul att du är tillbaka!
  Kram

  SvaraRadera
 3. här händer det grejer minsann, kul med stickskola

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag snubblade nyss över din fina blogg i jakt på inspiration och tror att du kanske uppskattar ett tips på ett nystartat community för handarbete.

  Det heter ”mitt handarbete” och är en fristående sida till Hemmets Journal.
  Här kan du följa andras pågående handarbetsprojekt och även lägga upp och tipsa om dina egna alster. Så finns ett forum som är super om du vill sprida info om stick/virk/sykvällar och liknande.
  Sidan blir också en naturlig plats att blogga på om man vill ha läsare som är där för samma sak som du, alltså handarbete!

  Hoppas du hittar dit! Välkommen!

  Liza,
  www.hemmetsjournal.se/handarbete

  SvaraRadera
 5. Så roligt att du är tillbaka! Låter trevligt med stickskola :)

  SvaraRadera