8/05/2010

Stickstämman 2010

Första stoppet blev på en busshålsplats utanför Norrtälje PUNKA, blev nästan påkörd av en buss FÖR ATT DET VAR HANS FIL så han la sig på tutan och gasade när jag skulle ta upp varningstriangeln, suck...Inne i Norrtälje en snabb och väldigt god lunch.Fredrik njuter efter en pärs med däckbytet (tur att han var med).


Jag kom fram precis i tid till kursen, Isländsk stickning, sååååå roligt.Hallfríður är duktig och väldigt rolig som kursledare. Hon hade mycket fina uppstickade plagg och massor med böcker.
Jag köpte det här sista exemplaret (det ska inte tryckas mer av den). Det är massor med klassiska modeller i den och den är på Svenska.


Det blev den här kjolen jag bestämde mig för att sticka, den är bara så snygg. Det här mönstret finns på Sticka på Svenska (nu stickar jag efter ett isländskt mönster och det är inte så lätt).


Jag har även köpt garn till det här fina täcket till våran Prins .Visst är den fin eller.

Kram på er, vi hörs imorgon.

5 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska mönster och garner. Prinsen kommer att bli varm och go' och glad!

  SvaraRadera
 2. Otur med punkan!Tur att du hade god hjälp med dig.Jag känner igen vyn från Norrtälje - vi var där på semestern i år - mysigt!
  Oj, så läckra mönster!Kjolen kommer att bli kanonfin.Och hästtäcket - Prinsen kommer att må som en prins med det på ryggen.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Förvånar mig inte alls om du ska sticka täcket till prinsen.
  Kjolen ser väldans fin ut, ska bli kul att se den klar.
  Ha det så bra på kursen.

  SvaraRadera
 4. Hästtäcket var ju helt underbart! Är det ett marks/kattens-mönster? Tyvärr följer jag inte moderna mönster, men det skulle man kanske göra... =)!

  SvaraRadera
 5. Kjolen är SÅ snygg! Ser fram emot fler "rapporter" från stickstämman.

  SvaraRadera