8/06/2010

Dag två

Först vill jag bara tacka för alla fina kommentarer från i går, jag kan inte gå in och svara på era bloggar för att jag har ett mobilt bredband och det går väldigt sakta så jag får tacka här.I dag var det hälar på menyn med Karin Kahnlund, underbar människa.
Vi fick lära oss tre olika hälar, här är två av dem.Det här är en utbytbar häl, tycker att det verkar väldigt fiffigt att bara kunna repa upp och göra en ny.


Alla var veldigt flitiga och stämningen var på topp, nu börjar man att känna igen varandra.

Jag hade telefont kontakt med Vendela under hela dagen för att Alexandra tävlade i dag, så hela gruppen blev engagerad till slut och det gick väldigt bra för henne i båda klasserna och hon blev placerad, så det var en nöjd tjej som åkte hem. Grattis gumman.Efter kursen blev det föredrag av Uuve Sindare. Hon har skrivit en bok om fiskartröjor från olika länder. Här kommer några bilder på dessa, det var ok för henne att jag fotade.

Otroligt sympatisk person och väldigt energisk så det blev svårt att fånga henne på bild.


Kvällens middag var otroligt god, följd av lite lokalunderhållning. Nu är det sängdax för imorgon är det utflykt hela dagen både med buss och båt med guide. Kram på er vi hörs imorgon.

5 kommentarer:

 1. Så mysigt ni verkar ha det. Den första hälen vet jag att jag använder, den andra verkar ju smart att använda.
  Har hon stickat tröjorna själv, de är väldigt vackra.

  SvaraRadera
 2. Det måste vara jätteroligt att delta i en sådan "stickträff". Kul att få testa olika hälar - den utbytbra verkar ju jättesmart.Och vilka fina fiskartröjor!Hoppas att utflykten blir härlit och inspirerande - ha en skön helg!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Oj, där skulle jag ha velat vara, både för att lära mig olika hälar och för att se alla dessa vackra fiskartröjor!

  SvaraRadera
 4. Okej, nu känner jag mig lockad (för första gången någonsin!) att åka på stickstämma!
  Utbytbar häl är ju riktigt bra! Har inte lärt mig sådan häl men det måste jag nog göra nu! Åh, din blogg är inspirerande, inte undra på att du haft 30000 besökare!

  SvaraRadera
 5. Høres ut som du har vært på et supert kurs:)

  SvaraRadera