1/19/2010

Jag fick ett mail

Jag fick mail från Jenny Kesselfors i går. Så här stod det:

Hej!

Jag skriver till dig för att jag vet att du tycker om att sticka och att du når många andra som också tycker om det. Jag arbetar med den svenska paviljongen på Världsutställningen i Shanghai – Expo 2010.

Temat i den svenska paviljongen är ”Spirit of Innovation” och handlar om hur det lilla landet Sverige har kunnat ge upphov till så många stora företag. Men Sverige är inte bara känt för världsledande uppfinningar och tekniska innovationer utan också för omsorg om både stora och små – och vad kan bättre symbolisera det än en varm mjuk hand i form av en stickad vante?

För att få en annorlunda avslutning på besöket i den svenska paviljongen planerar vi därför att låta hundratals vantar vinka farväl av besökarna. På så sätt får både kultur, näringsliv, forskning, politik och svensk vardag vara med.

Nu behövs alltså din hjälp! Plocka fram garn och kreativitet och sticka vantar som bidrag till den svenska utställningen och uppmana gärna andra att göra samma sak. Med inspiration från den traditionella Lovikavanten och den färgglada loggan för den svenska paviljongen, vill vi engagera stickfrälsta från hela landet. Skicka vantarna till Fei Fang, Springtime, Box 3295, 103 65 Stockholm senast den 27 januari.

På världsutställningen Expo 2010 i Shanghai kommer Sverige att vara på plats för att tillsammans med närmare 200 länder visa upp sig för hela 70 miljoner kinesiska besökare. Nu behövs din hjälp! Plocka fram garn och kreativitet och sticka vantar som bidrag till den svenska utställningen.

Träffa oss även på:

Hemsidan

http://www.expo2010.se/sticka-for-sverige/

Facebook

http://www.facebook.com/pages/Sticka-for-Sverige/190081019203?ref=ts

Hälsningar

Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar