6/15/2011

Pippi på två dagar

Marks & Kattens har detta fina mönster på en Pippitröja. Den är från 1½ år upp till 10 år.
Mönstret är till Carolina, men jag stickar den i Eco babyull. den blir så söt. Mönstret har nr 99093 och finns bland annat här. Jag kan inte avslöja än vem ska få den, men snart.


Den är stickad i 2räta och en avig.
Det är något fel på mitt Google-konto så jag kan inte kommentera på Era bloggar och svara på era kommentarer, jag är så ledesen, hoppas att det är åtgärdat snart.

8 kommentarer:

 1. Pippi liker vi:)

  Du kan ha det samme problemet som mange av oss hadde for noen uker siden, hvor problemet var nettleseren. -vet at de fleste fikk løst det ved å laste ned google chrome eller Firefox.

  SvaraRadera
 2. Fin Pippitröja! Det är verkligen en mysig modell som aldrig blir omodern. Problemet med att kommentera har jag också haft, och flera med mig. Fick ett tips om att ta bort "fortsätt att vara inloggad" och då fungerade det. Hoppas att det rättar till sig för dig också.

  SvaraRadera
 3. Alla har bekymmer med kommentarer, tråkigt när det bara jäklas, pippimönster är så fint, jag letar efter ett mönster till vuxen men som kofta, men vill sticka på st nr 4, har du något bra förslag på koftmönster man kan använda? MVH Sunna

  SvaraRadera
 4. Vilken fin Pippitröja! Min dottersdotter fick samma som julklapp av svägerska Maria. Gabbriella blev glad.
  Ha det så bra.

  SvaraRadera
 5. oj va duktig du är och snabb jag ska kika in på den mönster ska försöka sticka en sån jag med kram maria

  SvaraRadera