5/20/2011

Äntligen Fredag

Ja, nu är det fredag igen. Jag hinner ingenting. Skåneresorna är ganska intensiva och jag känner mig dagvill. Bilen är kvar i Malmö och jag flyger ner igen på måndag. Jag vet inte vad jag gör, jag stickar hela tiden, men ingeting blir klart JAG ÄR FRUSTRERAD är det vår tröttheten eller vad är det frågan om. Jag ska få klart Alex pippitröja som jag stickar i Eco babyull color.

I lördags var jag på tävling med Alex. En hel dag med stickning, underbart. Det blev början på en till sjal i ett entrådigt ullgarn som jag fick i ett paket för länge sen.I morgon är det tävling igen så det blir nog stickning hela dagen.
Ha en underbar kväll.

3 kommentarer:

 1. någongång blir det klart!
  Vi får ta och ses snart igen och sticka lite:)

  SvaraRadera
 2. Nja, tror den där tröttheten kan bero på annat än våren. Kan vara så att det varit lite mycket kanske? Flyttat, jobbat, hästat, bloggat, familjat och troligen en himla massa mer. Var rädd om dig.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Strikking hele dagen hørtes i grunnen ganske gøy ut? Vi har alle prosjekter som oppleves som evighetsprosjekter innimellom, men det blir ferdig til slutt. bare veldig frustrende underveis. Tålmodighet. :)

  SvaraRadera