2/27/2011

Semestern är slut

Semestern är över, vi är hemma igen, den här veckan har gått så fort. Det var fyra familjer som åkte ihop. Det var så roligt att alla samsades och det var inget bråk bland alla ungdomar och barn vi var ändå 20 personer varav 12 barn. Jag blev sjuk mellan lördag och söndags natt så det blev ingen skidåkning, men jag var inte ledsen för det. Det blev massor av tid till stickning och läsning.

Min kofta blir riktigt fin, men det börjar blir många maskor nu. 10 cm till, sen kan man dela upp för ärmar och då blir det något färre maskor.Det blev några fina dagar med sol så då passade jag på att sitta på balkongen och njuta av ett glas rosé och sol med stickning i högsta hugg.


Den här gången bestämde vi oss för att åka upp på Aguille du Midi. Det är så fin utsikt så man måste bara dit.


Den här bilden är tagen genom en ruta, men jag tyckte att det var roligt att visa hur man kunde bygga så i bergen på en sån hög höjd.

3842m, det kändes i kroppen att man var så högt upp och med min förkylning var det katastrof.

Jag mådde väldigt illa och blev yr, men det var det värt för att få uppleva detta.

I fredag var det kanonväder så det bar av till backen vi 8.30 (kallas det för semester). Soligt till ca. 15.30 helt ok sol, stickning och en kall öl. Kan det blir bättre.
Sol på väg ner.Fantastisk miljö, längtar redan tillbaka. Jag älskar Frankrike.7 kommentarer:

 1. Ser faktiskt ut som ett paradis i vinterskrud...

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska bilder! Synd att du skulle blir förkyld...fast det såg ut som du hade det rätt bra i alla fall! :-)
  Stickningen är vacker, det kommer bli en fantastisk kofta!

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder. Men så typiskt att du skulle bli förkyld. Tur du hade lite sticke med så du kunde njuta av i pauser och när du fick vara kvar på hotellet. Underbart fint mönster på koftan och vilken fin tröja du har på dig, den bruna med ok.

  SvaraRadera
 4. Vilken otrolig omgivning!! Det ser ut som om ni har haft en fantastisk semester!! =)

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut. Synd att du inte fick vara helt pigg, men stickning är alltid bra att ta till :)

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder! Det är något speciellt med Alperna! Är nyfiken på hur din kofta blir!

  SvaraRadera
 7. Tänk, jag har också varit uppe på Aguille du Midi med förkylning och feber, men det var många år sedan. Mådde illa precis som du och det tog ett tag innan jag fattade varför. Tunn luft, förkylning och feber var ingen bra kombination. Men häftigt var det i alla fall! Härliga bilder och härligt att få sitta ute och sticka i vackert väder! Blir lite avis...

  SvaraRadera