2/06/2011

Diva

Jag är helt besatt av Diva, jag kan inte sluta. Hanne som är designer till den har kommit på så mycket smarta detaljer att man bara vill sticka mer. Det är som en riktig bra rysare.

Jag köpte 3 härvor svart garn, ena är nästan slut så jag passade på att nysta upp de två sista då uppäckte vilken skillnad det är, jag har ingen våg så jag kan veta säkert att båda väger 100g var, men tittar man på dem så undrar man om det stämmer.Det blir fina färgkombinationer när man har svart i mellan.Det är mycket liv i tröjan.


Nu håller jag på att avmaska för ryggen och ärmhålen.

8 kommentarer:

 1. Håller helt med, det ser faktiskt konstigt ut och det är ju inge liten skillnad heller.
  Färgerna är verkligen helt underbara, den kommer bli så snygg.

  SvaraRadera
 2. Ser mest ut att bli en sjal...men en väldigt fin sådan! :-)

  SvaraRadera
 3. Ser skumt ut med nystanen. Kanske beror det på hur tjock tråden är? Ditt arbete ser jättefint ut! Ska bli intressant att se när du är färdig! =o)

  SvaraRadera
 4. Var hittar man mönstret till Diva? Måste man ge sig långt ut i världen eller finns den på nätet att beställa?

  SvaraRadera
 5. Lillemor jag kommer inte in på din sida, svaret är att hon säljer inte lösa mönster bara färdiga Kit här är adressen http://www.knit.dk/
  Gina

  SvaraRadera
 6. Det blir verkligen läckert med de skiftande färgerna i Fame Trend. Min bloggkompis stickade en sådan i lila och svart och den blev vansinnigt snygg när den var klar. Modellen är sååå snygg!!

  SvaraRadera
 7. Den är otroligt fin med alla färger!

  SvaraRadera
 8. Tröjan blir säkerligen kanonfin :D.
  Och det där med svar...min tid räcker inte heller till jämnt. Läser mer än jag skriver kan jag säga, men för den skull inte glömt. Så är det bara ibland.
  Bra att höften repat sig. Full fart mot våren nu :D
  Ha det gott o kram

  SvaraRadera