12/27/2010

Äntligen

Äntligen internet!!!!
Vi har flyttat till vårt nya hus. Det var inte smärtfritt i går började jag att skriva mitt inlägg så springer Fredrik in i huset och säger att det forsar vatten i stallet så det var bara på med kläderna och ÖSA ut vattnet. Det stora problemet var att det inte fanns någonstans att vi kunde stänga av vattnet så Fredrik fick göra hål i fasaden och rycka ut röret så att det rann ute. Jag ringde en rörmokare som var i tjänst som kunde komma snabbt. Efter allt ösande och förberedelser kunde vi flytta över hästarna. Det var andra incidenten, den första hände i måndags då kom vi hit med första lasset och vi ser vatten i hallen, Röret i rummet som de rengjorde hundarna har spruckit av kylan, men där kunde vi stänga av vattnet och åtgärda felet. Så börjar vår resa i nya huset. Hoppas att allt går bra nu.


Julafton var som vanligt stillsam och mysig, mössorna gick verkligen hem t.o.m. derass mamma ville ha en likadan. I morgon kommer fler inlägg kram på Er.

5 kommentarer:

 1. Oj vilken otur ni haft! Hoppas allt kommer att lösa sig. Vilket underbart bord coh rum!
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Oj vilka överraskningar! Så fin den blir duken härnere, gillar oblekt och vitt tillsammans!

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken otur ni haft!! Hoppas ni har turen med er från och med nu!! =)

  SvaraRadera
 4. Ingen bra början på ert nya boende! Tur att läckan i huset kunde åtgärdas ganska snart. Hoppas att också den i stallet går att fixa.
  Hoppas att det nya året ska börja bättre än det innevarande slutade. Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Jisses vilken osis ni har och jag håller tummarna att ni inte får mer av det...

  Trots det som hänt hoppas jag att ni haft en trevlig jul och bara haft det bra.

  Gott nytt år på dig och din familj.

  Lotta

  SvaraRadera