9/02/2010

Uppdatering från Skåne

Den här härliga mackan fick jag på ett hotell i Ystad, efter en halva var jag så mätt att jag höll på att spricka. Den var supergod.


Efter maten förflyttade jag mig till soffan för att sitta och sticka, för underhålningen stod den här dockan för (lite nördigt om jag får säga) tangenterna rörde sig till musiken. Jag gav upp efter en stund.

I dag är jag i Karlshamn. Jag tog en promenad på gå gatan och upptäckte en ny butik som sålde satser till yllebroderi. De är hur vackra som helst.Jag köpte en sats till en nåldyna. Ska blir kul att testa.Hästtäcket är riktigt hästjobb, men jag är halvvägs nu.Varvar med den fina västen, resten av garnet får jag om två veckor. Det ska bli roligt att få den klar.


5 kommentarer:

 1. Här sitter jag och är hungrig och inte blev det bättre när jag fick se din macka...
  Den hästen blir väldigt fin när täcket är klart!

  SvaraRadera
 2. Jag är så sugen (på mackan) på västmönstret, men måste nog lugna mig till resten av "vill göra" har lugnat sig/blivit gjort. Jag vet ju var jag hittar mönstret. Kul att ha lite på lager också.

  SvaraRadera
 3. Så skönt du verkar ha haft det. Härligt att få äta något gott, strosa omkring och se vackra saker och sitta en stund med handarbetet. Ullbroderiet ser jättefint ut. Lycka till med hästtäcket - och västen ser helt ljuvlig ut!
  Kram!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Sitter här proppmätt efter en pizzakväll. Var o hämta gubben vid flyget sent så då blev det den enkla vägen, köpmat, gott men oj så mätt jag är.
  Den där västen blir ju helt underbar. Ullbroderiet är väldigt vackert, ska bli kul o se den klar sen också

  SvaraRadera
 5. Åh Skåne, vad jag längtar hem!

  SvaraRadera