4/23/2010

Snopet

Jag har kommit ganska långt på min fina tröja, i går stickade jag ganska mycket på det gröna partiet så upptäcker jag att garnet räcker inte till så jag ringde till Uddevalla och frågade vad jag ska göra, då fick jag veta att jag ska ringa till Sol silke för att det är hon som tar fram garnet.

Jag pratade med henne hon var väldigt trevlig och skulle sända garnet, den var i brevlådan i dag.

MEN en helt annan färg så jag ringde och frågade om hon missförstått mig, nej det hade hon inte det var bara så att hon har ändrat färgen till den här och har inte mer av den gamla SÅ nu måste jag repa alltihop och börja om från början Jag är så j....a arg, det är stickor 2.5 och BARA 312 maskor. Nu ska jag ta ett glas vin och svära lite till och sen repa. Hoppas att det går bättre för er.

Trevlig kväll.

7 kommentarer:

 1. Jag lider med dig kan du inte fortsätta med ny färg. Servicen verkar inte speciellt bra.

  SvaraRadera
 2. Jag har just sytt fast 10 knappar till min Shalom. Men det är ju ingenting mot 312 maskor! Hoppas att lite vin hjälper :)
  Ha det skönt!

  SvaraRadera
 3. Det var det j....! Hoppas vinet är gott, du behöver nåt riktigt läckert att skingra tankarna med.

  Dum fråga, men går det inte att låta det vara ytteligare en färg i mönstret? Gör det något att det inte är som originalet? Har inte en aning om hur den utbytta utbytta färgen går ihop med de tidigare, var bara en tanke ...

  Lider i alla fall med det!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh nej! Jag hade nog tagit två glas och låta det vara en stund för att sen repa. Det blir inte bra när man inte känner sig nöjd. Jag lider med dig!

  SvaraRadera
 5. Vilken j...a otur. Hoppas du tog minst två glas så du var lugn innan du repade.
  Varför byter man färg på samma färgnr??? Kan man inte bara byta färgnr då och säga att det andra är slut och inte tillverkas längre så det inte uppstår sådant här.
  Känner jag dig rätt är du säkert i fas snart igen, men det är ju så förargligt att behöva repa av en sådan anledning.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men vad typiskt! Tröjan ser jättefin ut, verkligen. Så synd att du behöver repa upp!

  SvaraRadera
 7. Att repa upp så mycket är verkligen trist! Men troligen bättre än att göra något som bara känns halvbra, om ens det! Känner med dig, hoppas du har tid att snart sticka ikapp, det brukar kännas bättre då!

  SvaraRadera