4/19/2010

Äntligen hemma

Hela helgen har vi haft mässa för våra butiker i Göteborg. På söndagskvällen kom Fredrik med bilen för att jag skulle byta däck och hämta hem Prinsen.
Kl 9.30 kommer vi till däckverkstaden för att byta däck så säjer han att det finns inte någon tid bokad, jag bara tittade på honom och frågade om han drev med mig och det gjorde han inte. Då sa jag vad jag tyckte om honom och det borde jag ha inte gort för plötsligt så fanns det inte tider på hela dagen, jag böt taktik och la till kvinliga charmen och bilen var klar på 45 minuter. Så nu är jag hemma.
Det är riktigt synd om mig, jag blev sjuk mellan lördagen och söndagens natt så det blev en tuff mässa. Hela veckan blev inte som jag har velat. Jag börjar från början. Vi har köpt en begagnad Nissan KingCab, efter ca en månad så pajar hela motorn. Det blev många diskussioner vem som skulle stå för kostnader på ca. 80.000, men det löste sig till slut att vi slapp betala, så ringer vekstaden och säger att det är vanligt fel så om ska vi undvika samma fel igen så får vi betala 10.000 så lägger dem till något så kommer det att funka längre än 3 månader. Ok sa vi.
Undertiden har vi en lånebil till "bra pris", men det lilla i det hela är att jag inte påpekade att rutan var spräckt när vi hämtade ut bilen Så det blev en självrisk på 3700:- extra!!!! så hyrbilen kostade över 7000:- på några veckor Suck.....
När jag kom upp till Åre tänkte jag att nu ska jag vila och njuta. På torsdag satte jag mig på natttåget, ingen upplevelse att rekommendera, 6 stycken i samma kupé ALDRIG MER.
Min kära underbara man ringer på lördag och säger att flickorna har tappat ena lägenhets nyckeln i Åre, prislappen ligger på 2000:- Jag ligger back tjejer.
Kram och trevlig kväll.

7 kommentarer:

 1. Nu måste du ju haft sju års olycka på en gång i alla fall. Stackars dig. Här går jag o oroar mig för avloppet och det är ju fasen inget mot vad ni gått igenom den sista tiden.
  Men nu Gina, nu måste det bara vända för er, de där 70 kr är en början i alla fall.
  Kram

  SvaraRadera
 2. En trisslott kanske? Hoppet är ju det sista man har

  SvaraRadera
 3. snacka om att ni råkat in i ett stim av otur!
  Skickar styrkekramar i massor!

  SvaraRadera
 4. Varför blir det ofta så; det ena efter det andra?

  Hoppas det är färdigt nu för denna gång för er, det är du inte "bara" pengarna det kostar glädje och energi att böka med sådant där!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Suck! Sicken soppa! förbaskade kostsamma plåtschabrak vi landsbygdsbor måste hålla oss med. Vi borde ha rätt till nån sorts skatteavdrag för frånvaro-av-tunnebana-och-fungerande-allmänna-kommunikationer.

  SvaraRadera
 6. Låter bekant det där, när de väl börjar strula till sig så då ska de fan i mig jävlas rejält. . . hoppas de reder upp sig!!

  SvaraRadera
 7. Tycker du behöver lite extra uppmuntran, så här kommer en award till dig och din blogg. Den finns att hämta i min blogg

  SvaraRadera