3/05/2010

Sunshine award


Tack så mycket till Rosenvanten och mormorsbod, Sanna för den fina utmärkelsen, ni är helt underbara. Nu är det bara så att jag känner att jag orkar inte följa upp detta den här gången, min tid räcker inte till just nu. Det är inte ofta jag säjer så , men nu måste jag backa två steg för att orka, ni vet vad jag menar. Timmarna är för få så jag får prioritera lite. Jag ska inte klaga men v8 fick jag min nya koliektion som jag har börjat att resa med, den är stor och helt underbar ni kommer att älska alla nyheter när dem kommer ut i juni, juli och augusti så håll ut. Nu är det fredag jag är hemma och ska njuta av min underbara familj och Let's Dance. Ikväll ska jag virka på mina byxor. Ha en underbar kväll och ta hand om varandra och en stor kram på er.

4 kommentarer:

 1. Helt rätt gjort. Hoppas du får en skön och avkopplande helg med din familj.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att du har vett på att gallra bland alla saker som ska göras! Spännande med det nya garnet...nog blev man nyfiken!

  SvaraRadera
 3. Klokt val att bromsa när det går för fort framåt. Det har jag aldrig klarat - och se hur det gick (hehe, är ju ett sönderstressat vrak som du vet). Ta nu en sak i taget om det går, och särskilt vad gäller jobbet. Ingen saknar en när man har stupat, man ersätts bara med en ny.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Du har ännu en award att hämta inne hos mig

  SvaraRadera