1/15/2010

Visst är hon söt


Det är min lilla guddotter, jag har inte träffat henne på några veckor. Hon har vuxit så mycket, nu är det dax för någon ny fin tröja, har funderat på att sticka en pippi tröja så hon kan ha hela våren och sommaren, få se vad hennes mamma tycker.

8 kommentarer:

 1. Så söt! En pippitröja är ju jättefint!

  SvaraRadera
 2. Hon är underbar min älskade dotter ! :) Och hennes mamma älskar pippi tröjan. Vi saknar dig med föresten & längtar tills du kommer och hälsar på oss...

  SvaraRadera
 3. Hon är verkligen söt, en härlig ålder. Har själv två små barnbarn som jag stickar mycket åt, det blir koftor, vantar, mössor och sockor.Snabbt går det ju också eftersom de är så små. Kika gärna in på min nya stickblogg, har precis lagt in min första bild idag, men det kommer mera.

  SvaraRadera
 4. Tycker absolut att hon ser ut att vilja ha en Pippi-tröja :)
  Jätte-fin tröja och sjal i föregående inlägg och mycket fint i övrigt på din blogg - och vilket roligt jobb du verkar ha!

  SvaraRadera
 5. Hon är bara så söt din lilla guddotter och jag tror hon skulle passa utmärkt i en pippitröja! Så fin du är på förra inlägget i nya tröjan och sjalen!

  SvaraRadera
 6. Hon är söt som en riktigt fin chokladpralin

  SvaraRadera
 7. Vilken liten glädjespridare. Visst är det svårt att välja vad som ska göras? Till små tjejer finns så mycket att välja på också. Pippitröjorna är jättefina och så kan man ju göra de i så underbara färger.

  SvaraRadera