1/25/2010

Award till mig !

Denna fina utmärkese fick jag av Handarbetskorg

Tack Cecilia att du tänkte på mig.

Jag har i och med detta fått fyra uppdrag;


1) Länka till den som gav mig min utmärkelse! (Klart!)


2) Berätta 7 intressanta saker om mig själv?! ........ups


3) Skicka vidare till 7 andra bloggare som jag vill ge utmärkelsen till! ( Det var lätt! )


4) Lämna kommentar hos dessa 7 att de fått utmärkelsen!


Om mig finns att berätta att:1. Jag älskar att laga mat och baka, äta funkar också väldigt bra. Intresserad av vin på amatörnivå, jag dricker hellre upp än sparar i vinkällaren.2. Jag är otroligt envis när det är något jag vill, för 1,5 år sen hade jag bestämt mig för att gå ner i vikt. Jag gick ner 22 kilo och håller det med några kilo upp o ner.3. Alla vet att jag är en otrolig tävlingsmänninska. Uppnår jag målet som jag har satt så ska jag slå det igen, helst dubbelt upp.4. Tvärtimot alla andra så tycker jag inte om att påta i trädgården, men har gärna några krukor med fina arrangemang. Jag har jobbat som florist i sju år.5. Största utmaningen är den här bloggen , att skriva och kunna inspirera er nästan varje dag.6. Jag har en fobi, ingen får röra mina öron jag bli stel i hela kroppen och håret reser sig på hela kroppen.


7. Jag fryser jämt och därför har jag skinntofflor året om och sover alltid under ett tjockt duntäcke.


Så nu måste jag välja 7 bloggare... Det var inte lätt Jag har många som jag skulle vilja ge den men så har jag valt. Jag vill skicka utmärkelsen vidare till :

Eva i Halmstad

Visa Lisa

Ilsefin

Knit-a-little

dergök


Katrina


Stickat o Sånt av CL

4 kommentarer:

  1. Åh, det är så roligt att få läsa det ni skriver allihop! Envishet och tävlingsnerv krävs nog för att gå ner i vikt sådär, skönt att du kan hålla det! Märkligt hur man kan reagera olika på beröring, min öron är helt odramatiskt men handlederna...får nästan kväljningar! :-)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, vad glad jag blir! :)

    SvaraRadera
  3. Hej igen, även om det är ett litet tag sedan. Tack för utmärkelsen, så himla skoj :D.

    SvaraRadera