9/27/2009

Överraskning


När jag kom hem har jag fått utmärkelse från Rosenvante . Pärlmudden. Mormorsbod.


Jag tackar så mycket, men det var en utmaning med. Berätta 10 saker om mig själv.1. Jag är 37 år gift med Fredrik. Har två flickor som är snart 15 och 14 (tiden går fort). Vi har en häst, två kaniner och två katter.


2. Jag bor fem mil utanför Stockholm . För ett år sen köpte vi en gård i Enköping som vi ska renovera och göra om till en häst gård. Till våren tänker vi sälja vårt hus och flytta ut på gården.

3. Min arbetskarriär började i en blomsteraffär, sen öppnade jag egen butik i mitten av 96, då var Vendela 6 månader, jag var en av de första butikerna som satsade med stora storekar, flyttade till större lokaler några gången , men år 2000 blev det lite för mycket, Fredrik reste mycket flickorna var små jag skötte all bokföring och allt runt om , på modernt språk kallas det att jag gick in i väggen. Jag stängde butiken.4. Nu börjar min resande karrär jag började resa och sälja skarfs, sen sålde jag ett märke som heter Kaffe. En dag såg jag en annons att Mark & Kattes sökte en säljare på Norrland så jag sökte

Efter intervjun så frågar de mig om jag kunde tänka mig att resa söderut istället för norr, jag tog det som om att jag fick jobbet och där är jag nu.5. Jag är en otrolig tävlings människa så jag tävlar om allt. Tom att få ner bränsleförbrukningen på min bil jämfört med mina arbetskamrater...6. Jag älskar att handarbeta . Min farmor lärde mig att sticka i 4-5 årsåldern. Jag tycker om att brodera lika mycket som att sticka eller virka. När jag var 15 stickade jag en ylleklänning till min mamma. Hon tyckte att den var så fin men hon tyckte att den behövdes tvättas. När den var tvättad passade den på min lillebror. Ni kan tänka er vad jag tyckte om henne då.7. Om man inte pratar om jobb som är min hobby med, så älskar jag att laga mat och baka . Jag är grym på baka om jag får säga det själv, det håller nog många med om som känner mig.8. Jag är skofetischist har ca 20 par med skyhög klack.

9. Jag är heltsåld på att blogga .

10. Jag har lovat mig själv att börja träna och det blir min nästa utmaning.

4 kommentarer:

 1. Du har en hos mig också.....
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Kul att få veta lite mer om dig. Jag tycker ju du håller ett skyhögt tempo nu, så man kan ju fundera över hur det var innan du gick i väggen 2000,

  SvaraRadera
 3. Åh, vad det var härligt att få veta mer om dig. Vilken tjej du är! Så skönt att få höra att det finns ett liv efter utbrändheten, och det verkar som att jobbytet var lösningen för dig och så den där jävlar anamman du verkar ha ihop med tävlingsinstinkten som driver dig framåt. För det verkar ju minst sagt stressigt att fara halva Sverige runt som du gör i jobbet nu.
  Och du! det är fler som har jättemånga skor...och minst lika många handväskor (fniss)!

  SvaraRadera
 4. Haha, så härlig information. Och det där med hästgård låter *atjooooo* jätte *atjoooo* mysigt *snörvel* faktiskt :) Avundas alla som kan genomföra en sådan dröm, själv är jag allergisk så ibland undrar jag hur jag tänker med mina katter och hund..
  Hoppas du får en fin vecka :)

  SvaraRadera