7/29/2009

Så mycket nytt

Två härvor av Ranco Multy från Araucania i nya färger blev det med, det tänkte jag sticka en
rätstickad sjal. Den kommer blir favorit till hösten .
Vendela vill ha torgvantar, då blev det Malbrigo i färg Paris Night 52, väldigt mild färg. Den kommer att passa henne bra.
Alexandra tänker sticka egna pulsvärmare med pärlor så vi köpte garn och pärlor till henne. Jag vill verkligen uppmuntra henne att sticka . Jag köpte ett nystan av Zauberball färg 1827 ska bli Juli sockor, med alla dessa fina flätor och färg skiftningarna kan bli riktigt fint. Det ska räcka till ett par strumpor i vuxenstorlek. Ett nystan av ARWETTA i lila. Varvat med Fame trend, den som är i gröna toner. Det ska blir Augusti sockan. På mönstret är den i svart och vitt, det kan bli en fin kombination .Först blev det hennes fina markörer som hennes dotter gör ( superfina). En spole med petrol COMO 60 silke. Det ska jag använda med eco babyullen som ska blir Augusti pulsvärmare, det kommer att ge den ojämna ytan om jag blandar båda kvaliteerna.
Idag var jag hos mariasgarn och köpte lite garn som om jag skulle sakna eget men...
Inte nog att jag var hos Maria och handlade så kom paketet från nysta. Jag beställde garnet i går på nätet och i dag låg paketet i lådan (bra jobbat Nina). Jag är helt såld, nu ska jag visa och förklara vad jag har köpt.

2 kommentarer:

  1. Härliga garner,jag fick också ett par härvor mmed posten idag.Precis som om det inte räckte med alla nystan vi håller på att räkna nu.Idag har vi skrivit under köpekontraktet och på lördag tar vi över,öppnar nästa lördag.

    SvaraRadera
  2. Åh så mycket godis! Tack för länken till Nysta, dit hade jag aldrig hittat annars. Men hur väljer man i den gotteboden? För jag vill ju ha allt!

    SvaraRadera